DA LI JE REALNO DA JE OVAKO DOBRA? Žena našeg pevača IZGLEDA KAO ATOMSKA BOMBA, ove FOTKE vam NEĆE dati mira...
Katarina Kolozeus, Foto: Privatna arhiva

brutalno dobra

DA LI JE REALNO DA JE OVAKO DOBRA? Žena našeg pevača IZGLEDA KAO ATOMSKA BOMBA, ove FOTKE vam NEĆE dati mira...

Zbog nje mu zavide mnogi muškarci.

Objavljeno:

Folk pevač Ljuba Perućica trenutno uživa na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Naravno, sa zvezdom "Granda" na odmoru u Dubaiju je i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus.

Katarina izgleda savršeno i zbog nje mnogi muškarci zavide našem pevaču. Uvereni smo da bi mnogi muškarci voleli da su Ljubinom mestu naročito kada vide kako Katarina izgleda u kupaćem kostimu.

Da podsetimo da su Katarina i Ljuba pre nekoliko meseci postali roditelji. Kaća je tada rodila sina Alekseja.

Katarina Kolozeus u bikiniju
Katarina Kolozeus u bikinijufoto: Privatna arhiva

Stvarno se trudi oko svega da mi pomogne i od prvog dana je otac koji aktivno učestvuje u svim “poslovima” vezanim za dete, kada ne radi, nije mu teško da ustane da ga nahrani ili da presvuče pelenicu, da ga okupa i sve što treba. Posto Aki ima jake grčeve, stalno se budi i plače, pa mu Ljuba i ja na smenu radimo vežbice, umirujemo ga i ljubakamo da što pre prođe. Ljuba je stvarno pravi primer pre svega muškarca koji voli i brine o svojoj ženi i sada brižnog oca kome ništa nije teško. Aleksej i ja smo stvarno imali sreće što je on “naš” taja - otkrila je nedavno Katarina kako se Ljuba snalazi u ulozi oca.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.